Zkušenosti s upgradem do business na letišti
Letos jsem letel z FRA -SEA s Condorem a nabizeli to na letisti. Cenu nevim. Zpatky nocni let, chtel jsem to zkusit, ale nabidka nebyla.
Teď jsem letěl PRG-AMS-LAX s KLM a v Praze mi nabízeli upgrade na letu AMS-LAX do business za 8,5k. To mi přišla jako dobrá nabídka, tak jsem to vzal. Když mi dal BP, tak na něm bylo premium eco! Jsem mu to vrátil, páč přeci PE není business.
sdílím pár zkušenosti:
*PRG - ZRH, C, 2.671,- CZK
*ZRH - CDG, C, 2.671,- CZK
*PRG - BRU, C, 2.923,- CZK
*BRU - FAO, C, 3.912,- CZK
*PRG-ZRH-SPU, C, 2.640,- CZK
*WAW - PRG, C, 1.760,- CZK
Když jsem mu namítl, že PE není C, tak mi odpověděl, že to je přeci druhá nejlepší třída. 😂 Já na to, že jo, ale není to C, který mi nabízel. Když jsem mu nadhodil, že to C vezmu na 8,5k, tak někam volal a to PE mi zrušil a šoupnul mě zpátky to Y s tím, že peníze mi vrátí ještě ten samý den. Blokaci mi samozřejmě zrušili až po týdnu. No nic. Málem to vyšlo. Uvidíme na cestě zpět, čím se KLM vytasí...
@VH mám silver
David Eiselt napsal(a):Jak to dopadlo? :D Letěl jsi v Y nebo se spletl a nakonec za 8,5k šlo Céčko?
PE není druha nejlepší třída :D jinak PE za 8,5 na takhle dlouhý let je za mě super cena.
Na letištích mám spíše špatné zkušenosti s upgrade. Většinou chtěli nesmysl. Letos např. Singapore do C Milán- Singapur 1000€, PE bylo vyprodané.
Osvědčil se mi vždy upgrade přes apku, případně BID.